elizabet1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 witam ! mam problem z orginalnym radiem , bardzo słabo łapie stacie radiowe , co może być przyczyną ? nie chcę zmieniać na inne ,chcę mieć orginalne ! pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hannibalking77 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Podłączam się do tematu mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzik89 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Mam tak samo z radiem i wyczytalem ze problem moze byc z wzmacniaczem antenowym ale jeszcze tego niesprawdzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markf Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 witam Jest coś takiego w menu radia Local/DX . Local odbiera stacje tylko lokalne czyli te których nadajniki są w bliskiej odległości. Zeby odbierać wzystkie stacje radiowe należy przejść na DX. Myslę ze tu leży problem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi