Hallny Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Orientujecie sie moze, czy odbywaja sie zjazdy audiolek w Polsce? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje na temat miejsc i terminow. Z doswiadczenia wiem, ze takie zloty to swietna zabawa i mozliwosc osobistej wymieny doswiadczen.
milczyk3 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 panowie bedzie jakis zlot audiolek w polsce bo bym chcial na takim byc
macias Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 jest zlot ale nie wiem na jaka skale sie to okaze:http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1415269#1415269jesli chodzi o lokalizacje to w zeszlym roku mielismy tam II urodziny A6Klubu.pl i jest naprawde fajnie.ja napewno tam w tym roku nie zawitam bo dlugi weekend majowy mam corocznie zaklepany na urodziny A6klubu ktore w tym roku prawdopodobnie beda w okolicach Poznania.Jakby ktos byl chetny w z pomorza bedziemy jechac konwojem kilku - kilkunastu samochodow tak jak w zeszlym roku chetny przylaczenia sie do wyjazdu prosze o informacje pozdrawiammaciek
milczyk3 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 a moze bedzie ktos jechal na ten zlot z warminsko-mazurskiego co panowie
Rekomendowane odpowiedzi