Radko Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam Po dłuższym postoju powyżej 4 godzin po odpaleniu słuchać głośny dźwięk, jakby zawory. Trwa to ok 2 sekund i cichnie. Auto posiadam od około miesiąca i wydaje mi się że jest tak od początku. Co to może być i czy mam się zaczynać martwić? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malydziob Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam, Ja mam taki sam problem tylko w dislu. Byłam u mechanika, niestety kazał obserwować auto. Klekotanie słychać nie po odpaleniu zimnego silnika, tylko po ruszeniu autem przez parę sekund, a jako że silnik jest zimny to ruszam na wolnych obrotach, gdy się doda gazu problem znika.Klekotanie wyraźnie słychać z przodu.Jeśli miał ktoś podobny problem to prosiłabym o podpowiedź gdzie zacząć szukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi