koza043 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam gdzie dostanę przez internet taką dokładkę do zderzaka do mojej audi bo mam taką ale uległa uszkodzeniu i chciałbym zmienić na taką sama oto jej foto : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ELo A nie lepiej osobiście pojechać do handlarza używkami? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza043 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wolał bym zamówić przez internet ponieważ : po pierwsze nie mam zbytnio czasu żeby jeździć po handlarzach a po drugie to nie mam pojęcia gdzie bym mógł się udać w mojej okolicy dlatego poszukuję tego w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ELo Chyba Cię nie rozumiem, liczysz, że ktoś podeśle Ci link z dokładne takim zderzakiem? Wystarczy w wyszukiwarce wpisać zderzak audi a4 b6 i wyskakują miliony odnośników.Faktycznie ten hokej jakiś inny jest, może to od s-line? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza043 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ELo Chyba Cię nie rozumiem, liczysz, że ktoś podeśle Ci link z dokładne takim zderzakiem?No mniej więcej mi o to chodzi bo sam nie mogę tego znaleźć niestety . A czy od S-line to nie mam pojęcia jak podjechałem pod jeden komis to koleś pytał czy to nie audi w s-line ... Ale nawet patrząc w dokładki od s-line nie mogę się dopatrzeć takiej jak ja mam Więc proszę miłośników audi o pomoc w odnalezieniu tejże części Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ELo Podjedź do ASO i niech po VIN-ie podadzą Ci numer Twojego zderzaka. Będziesz chociaż wiedział czego szukasz. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza043 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Więc tak numer zderzaka to : 8e0807437Numer dokładki : 8e0807110 Ale i tak nie mogę tego znaleźć żeby było identyczne ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi