koza043 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam gdzie dostanę przez internet taką dokładkę do zderzaka do mojej audi bo mam taką ale uległa uszkodzeniu i chciałbym zmienić na taką sama oto jej foto :
adamas Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ELo A nie lepiej osobiście pojechać do handlarza używkami? Pzdr
koza043 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wolał bym zamówić przez internet ponieważ : po pierwsze nie mam zbytnio czasu żeby jeździć po handlarzach a po drugie to nie mam pojęcia gdzie bym mógł się udać w mojej okolicy dlatego poszukuję tego w internecie
adamas Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ELo Chyba Cię nie rozumiem, liczysz, że ktoś podeśle Ci link z dokładne takim zderzakiem? Wystarczy w wyszukiwarce wpisać zderzak audi a4 b6 i wyskakują miliony odnośników.Faktycznie ten hokej jakiś inny jest, może to od s-line? Pzdr
koza043 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ELo Chyba Cię nie rozumiem, liczysz, że ktoś podeśle Ci link z dokładne takim zderzakiem?No mniej więcej mi o to chodzi bo sam nie mogę tego znaleźć niestety . A czy od S-line to nie mam pojęcia jak podjechałem pod jeden komis to koleś pytał czy to nie audi w s-line ... Ale nawet patrząc w dokładki od s-line nie mogę się dopatrzeć takiej jak ja mam Więc proszę miłośników audi o pomoc w odnalezieniu tejże części Pozdrawiam
adamas Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ELo Podjedź do ASO i niech po VIN-ie podadzą Ci numer Twojego zderzaka. Będziesz chociaż wiedział czego szukasz. Pzdr
koza043 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Więc tak numer zderzaka to : 8e0807437Numer dokładki : 8e0807110 Ale i tak nie mogę tego znaleźć żeby było identyczne ktoś pomoże ?
Rekomendowane odpowiedzi