luki886 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam jestem nieszczęśliwym posiadaczem Opla Astry 1 .Zamierzam kupić nowe auto nieco droższe niż poprzednie oczekując,że przejadę więcej niż tym bez napraw ,bo astrę mam rok a do wymiany jest prawie wszystko ale cóż się dziwić auto za 3 tysiące hehehe.Moim faworytem stało się Audi . Myślę nad Audi A4 B6 combi. Zastanawia mnie jaki silnik najlepszy do tego auta zważając na ilość spalanego paliwa , koszt napraw (w razie zepsucia pewnych części).Zamierzam się wyprowadzić także nie chce żeby auto pożarło większość finansów... Obecna Astra pali 10l /100 km w mieście. W trasie spada do ok. 8l/100km. Cena jaką chce przeznaczyć na auto to do 20 tysięcy zł.To jak oświecicie mnie czy warto zastanawiać się nad tym autem? benzyna ,diesel , gaz?Pozdrawiam ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Elo Przede wszystkim napisz ile zamierzasz pokonywać kilometrów w ciągu roku, wtedy podyskutujemy o silnikach... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi