stabilization Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 WitamJestem zainteresowany kupnem Audi A3 z 2009 roku i w związku z tym mam pytanieJest to podstawowa wersja jaka mogła wyjechać z fabryki. Co mnie zdziwiło na wyświetlaczu od komputera pokładowego (chodzi mi o ten pomiędzy obrotomierzem a prędkościomierzem) nic nie ma, po za tym że świeciła się kontrolka o niskim stanie paliwa:]I tu nasuwa się pytanie czy jest możliwe wgranie jakiegoś oprogramowania albo czegoś aby tam wyświetlała się przynajmniej godzina?Z jakimi ewentualnie kosztami mam się liczyć?I jeszcze jedno pytanie gdyż nie sprawdziłem podczas oględzin, czy nawet najuboższa wersja ma podgrzewane lusterka?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirror Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 wiaze sie to ze zmiana zegarow manetka pod FIS 70-100zlzegary 300-500zlkodwanie w ASO ok 200zl to w co auto jest fabrycznie wyposazone najlatwiej sprawdzic dekodujac jego VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi