SiDo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam, nie wiem czy mi sie to wydawało ale w wiekszości samochodów nawet gdy wyskoczy komunikat o rezerwie czy otworzymy drzwi przy zapalonych światłach to słychać dzwięk. A u mnie tego nie ma. Nie wiem czy wysiadł jakiś głośniczek czy po prostu jakoś go wyłączyłem ? Czy po prostu tego nie ma. Dziekuje z góry za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dołączę się do pytania, u mnie podobnie - przynajmniej jeżeli chodzi o otwarcie drzwi czy np. niezapięcie pasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ELo Następnym razem użyć opcji "SZUKAJ"http://www.auditimes.pl/topic/610-problem-z-sygna%C5%82em-d%C5%BAwi%C4%99kowym-oznajmuj%C4%85cym/?hl=g%C5%82o%C5%9Bniczek#entry5713 Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi