elizabet1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam! Chcę założyć sprężyny z tyłu do Audi A4 B6 od Audi S-line , czy mi to usztywni tył samochodu ? Bo często jeżdżę z dużym obciążeniem z tyłu auta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuchta Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 wg mnie one sa krótsze i samochód będzie nizszy a dodając do tego ładnunek będzie kłopot na np śpiących policjantach i drogach gruntowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabet1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) to mam kłopot, nie wiem co można by było założyć żeby usztywnić tył samochodu i zarazem podnieść tył :/ proszę o jakąś podpowiedz Edytowane 1 Grudnia 2013 przez michał JAGODA# Nie cytuj posta pod postem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuchta Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Może jakieś sprężyny od skody octavii kombi lub audi a6 kombi itp, pewnie dobry mechanik podpowiedziałby ja mam s-line i faktycznie jest twardszy ale niższy Edytowane 2 Grudnia 2013 przez michał JAGODA# Nie cytuj posta pod postem - używaj funkcji edytuj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi