Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Jak wiadomo w audi po 2001r dużym problemem są ścierające sie przyciski. Niedawo zakupiłem takie autko i chciałbym spytać Was jako fanów tej marki czy znacie jakąś możliwość żebym mógł sie tego pozbyć. Jest jakiś punkt z regeneracją? może jakieś inne sposoby albo pozostaje szukanie na szrotach? Chodzi o to aby było w miare tanio a milej sie jechało takim autkiem. Mam bardzo wytarty przełącznik świateł, klimatronik(plus i minus), el. szyby oraz włącznik awaryjek a także lewe oparcie na dźwiach( tam gdzie są przełączniki do el. szyb -wygląda jakby pies pazurami podrapał). Patrzyłem na allegro ale koszt samego panelu klimatronika to 200zł i przyciski plus i minus są gorsze niż moje więc gra nie warta świeczki. MAcie jakiś sposób na to co by tu poradzić aby to poprawić?

Opublikowano

Witam! podaję link do aukcji allegro, w prawdzie już zakończonej ale dane do gościa i nr.tel. znajdziesz w opisie       http://allegro.pl/panel-klimatyzacji-audi-a4-b6-b7-regeneracja-i3696039927.html#tabsAnchor

ja też korzystałam z jego usługi, wymiana panelu radia i klimatyzacji, myślę że tobie też pomoże. Powodzenia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie