kosmita007111 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Otóz rozebrałem boczek dzwi kierowcy wszystko jest ok, slizgi są dobre nic nie jest zasniedziałe czy cos w tym rodzaju jednak szyba ledwo co sie domyka, silniczek jest sprawny, nawet jeśli pomagam ręką szybie sie domknąć nic to nie daję, wiec o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barte Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A prowadnice nie zmieniły swojego położenia? Szyba idzie równo? Kup smar silikonowy i spryskaj nim elementy ruchome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Cześć.Mam takie pytanie jak zdjąć ten boczek bo u mnie przestała działać całkowicie.Na szybko zerknołem i nie zauważyłem żadnej śrubki oprócz jednej pod rączką,więc muszą być jakieś zatrzaski ....tylko w którym miejscu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi