Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
w swojej A4 Avant z 2007r. mam Audi Navigationssystem (BNS 5.0). Zapodziała mi sie gdzieś płyta CD i w tej chwili nawigacja jest bezużyteczna. Czy można pobrać gdzieś obraz takiej płyty, czy tez niestety trzeba kupić (gdzie), może ktoś ma zbędne to CD? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

<Darwek24> Działaja u Ciebie to mapy co podałeś? Sam tez posiadam w A3-ce taka Navi j/w. Nagrałem je na płytke, ale nie wykrywa mi płyty. Jest napisane żeby sprawdzic płyte i wypluwa ja z odtwarzacza...

Opublikowano

Działają nagrywasz najmniejsza prędkością programem SlySoftCloneCD ale ja mam navi miedzy zegarami nie wiem czy o ta chodzi :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki chłopki ale JA mam navi miedzy zegarami a wy macie inna do waszej inne mapy

Opublikowano

Czesc koledzy to podpowiedzcie gdzie mozna kupic -załatwic by nawigacja chodziła w jezyku polskim Jestem ze ślaska

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

czesc! podpowiedzcie prosze gdzie moge znalezc mape europy wraz z polska i polskim lektorem, a takze polskie oprogramowanie? pozdrawiam...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mapy do BNS 5.0 tylko w serwisie lub na alledrogo taką sprzed kilku lat.Nie da się nagrać "zapasowej kopii" na tą nawigację żadnym sposobem.Pozostaje tylko oryginał.I to jest podstawowa bolączka tej nawigacji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie