Megan90 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Witam.W zeszły tygodniu zauważyłam spadek mocy mojej audi, mianowicie na niskich obrotach, powyżej 3000 zaczyna dopiero przyspieszać. Podpiełam pod vag i wyskoczył błąd 17964 czyli regulacja doładowania mała wartość. Mąż mój mówi że albo padł czujnik ciśnienia doładowania albo turbo pada. Dodam że w zeszłym roku miałam podobny problem po wymianie wężyków wszystko wróciło do normy okazało się przy okazji że jeden wężyk od turbo się odpiął.Pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2015 przez Megan90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan90 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Problem rozwiązany wyczyszczony czujnik ciśnienia doładowania i wymieniony jeden węży od podciśnienia. Autko chula jak dawniej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluska123 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Jak to czasami bywa drobnostka, a już przeszła myśl o regeneracji turbosprężarki, a to koszty nie małe. Bardzo dobrze diagnozują i naprawiają w Bosch Service w Stalowej Woli wysyłkowo. Szczegóły na http://www.regeneracja-turbosprezarek.pl Warto odwiedzic serwis. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez kluska123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi