kubryc-v Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 witam koledzy mam taki problem czasami moje audi nie chce zapalić, kręci kręci ale nie zapala jak wyjmę i włoże kluczyk odpala na dotykaudi a3 2006 rok 1.6 bse (benzyna+lpg)dzieje się niezaleznie czy silnik jest rozgrzany czy zminy i tylko co jakiś czas, nie wyświetlają się żadne kontrolki, obroty nie falująraz zakręciłem go na siłe odpalił zapaliła się kontrolka esp falowały obroty i silnik nie miał mocy ale po pomownym zapaleniu wszystko wróciło do normy proszę o pomoc, może ktoą miał podobny przypadek z forum wyczytałem, że może to być pompa paliwa, czujnik wału, wałka, sonda lambda, świece lub przewody natomiast wydaje mi się, że w ww. przypadkach powinna zapalić się jakaś kontrolka? z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam mam podobnie w a5 1.8 tfsi. Udalo namierzyć się przyczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi