marcin_audi_20-27 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Witam niestety spotkała mnie ta przykra sytuacja, zgubiłem kluczyk. Kolega pomógł mi auto otworzyć jakimś wytrychem czy czymś takim, nie ważne.Nic nie uszkodził, centralny zamek po otwarciu odblokował wszystkie zamki i auto jest otwarte. Moje pytani jest takie.(zależy mi na łatwiejszym. tańszym i szybszym rozwiązaniu) Czy na podstawie stacyjki dorobić klucz ? (około 200 zł + pilot jakieś 120 zł) Czy może zakupić drugą używaną stacyjkę z kluczem wymontować tą co teraz mam zamontować tą kupionąi pozostałoby tylko wprowadzić, zaprogramować klucz (ten zakupiony) w Vagu do systemu ? (około 100 używana stacyjka i kluczyk z pilotem) zależy mi teraz tylko na tym aby odpalić samochód i otwierać go z pilota w kluczyki.Proszę was o rady dziękuję Edytowane 5 Grudnia 2015 przez marcin_audi_20-27
seti Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Osobiście polecam dorobienie do stacyjki. Bo w przeciwnym wypadku dochodzi wymiana zamka drzwiach kierowcy i bagażnika. 1
Rekomendowane odpowiedzi