Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki za wstawkę, Niestety, plik wygląda na uszkodzony i nie można go otworzyć...

Opublikowano

Dziękuję za wieści, niestety próbowałem kilkakrotnie, cały czas komunikat o błędzie. Może jest hasełko?

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak poszlo i u mnie - DZIEKUJE . A dla kolegi ktoremu nie dalo rady , ze trzeba raz jeszcze powtorzyc rejstracje na tej stronie ktora sie otwiera ze niby strona nieaktualna. 

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dlaczego w instrukcji nie ma nic na temat bezpieczników/przekaźników które znajdują się pod przednią maską? źle szukałem? ma ktoś z was ten opis?

Opublikowano

Oczywiście, że jest informacja na temat bezpieczników ;) Jeżeli nie chce Ci się szukać w instrukcji, wszystko na tacy masz podane tutaj: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy nie ma ktoś może instrukcji obsługi do nowej wersji Audi Q7 (produkcja od 2015 roku)? Nie mogę niestety nigdzie na internecie znaleźć, a mam tylko po niemiecku. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda, że nie jest to instrukcja do drugiej generacji.  Jakby ktoś coś to ja chętnie. Zginęła mi w domu przy remoncie psia mać. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Ma ktoś może książkę napraw do Q7 2007 rocznik w górę? Chodzi mi o taka gdzie krok po kroku są opisane poszczególne schematy samochodu i układ części oraz opis procesu naprawy? 

Dzięki 

Opublikowano

jak się nie mylę jest to instrukcja do starszego modelu... 2008-2015 ?

jest może dostępna instrukcja do modelu 2017 ?

Opublikowano

Witaj,

Przypominam się w sprawie instrukcji do Q7 drugiej generacji..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam 

Dziękuję za instrukcję bardzo przydatna jednak ma ktoś może do rocznika 2012 ponieważ jest brak kilku rzeczy w tej wersji np. Brakuje opisu AddBlue i kilku innych szczegółów 

Z góry wielkie dzięki 

Opublikowano
Dnia 20.11.2017 o 16:01, Metus napisał:

jak się nie mylę jest to instrukcja do starszego modelu... 2008-2015 ?

jest może dostępna instrukcja do modelu 2017 ?

Myślę że to instrukcja do 2008-2011

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie