Jonis Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam, przy kupnie swojej A6 C7 z 2012 roku nie miałem koła zapasowego, miejsce na zapas w bagażniku jest strasznie małe więc myślę że wejdzie tam tylko koło "dojazdowe" z racji że nigdy nie kupowałem kół dojazdowych nie wiem jak się je dobiera dla informacji dodam że moja Bestyjka stoi na 16" felgach na oponach 225/60 R16 ktoś pomoże w doborze koła dojazdowego? Ewentualnie skieruje do jakiejś aukcji internetowej bądź hurtowni, sklepu? Był bym bardzo wdzięczny.
mietkowicz Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Zakup sobie pompowane koło dojazdowe z allroada, ja tak zrobiłem i super pasuje we wnekę.
Jonis Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Czy na allegro znajdę takie koło? i mniej więcej jak cenowo wychodzi takie cudeńko? I Czy jakoś specjalnie to się dobiera do kół które mam teraz? Nie wiedziałem że takie coś jest a wydaje się fajna sprawa Edytowane 28 Lutego 2017 przez Jonis
Rekomendowane odpowiedzi