a38v Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czy ktoś wie w jaki sposób mogę wyłączyć system start&stop w Audi A3 8V?
karolkrak12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pamiętajcie, że robicie to na własną odpowiedzialność - u mnie działa Musimy skorzystać z oprogramowania diagnostycznego VCDS. Wchodzimy w 19-CAN Gateway i robimy następujące czynności: Drugi sposób to: 1. Trzeba wejść w 19-CAN Gateway. 2. Następnie wybieramy Adaptacje-10. 3. Rozwijamy listę CHANELL i wybieramy (1)-Start/Stopp Auntemperaturvorgabe-Minimaltemperatur W polu nowa wartość wpisujemy 50, zamiast standardowych -50 Klikamy Do it! tab Klikamy Add to Log 4. Następnie rozwijamy listę CHANELL i wybieramy[b ](2)-Start/Stopp Auntemperaturvorgabe-Maximaltemperatur W polu nowa wartość wpisujemy 50, zamiast standardowych -50 Klikamy Do it! tab Klikamy Add to Log i gotowe 2
a38v Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Szkoda, że nie można zrobić tego od ręki. Niestety nie mam interfejsu VCDS, więc najpierw będę musiał go zakupić, ale najważniejsze, że jest taka możliwość. Dzięki Karol!
Strazak990 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 To nie zapamiętuje ustawień. Po prostu trzeba zmienić prąd. Z 6.7v na 12.1v I będzie śmigać :)
Rekomendowane odpowiedzi