jacekq7 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ostatnio zaświeciła mi się i zaczęła migać kontrolka od świec żarowych i po pewnym czasie zgasła. Myślałem, że to była chwilowa anomalia, ale dzisiaj kontrolka znowu zaczęła świecić i mrugać. Dodatkowo oprócz tego zapaliła mi się kontrolka check engine i teraz mam 2 świecące kontrolki. Czy ktoś wie, co może być tego przyczyną?
czorcik301 Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2022 Witam. Jestem od niedawna na tym Forum. Zapytam jednak czy ogarnąłeś mrugającą kontrolkę świec żarowych. Jestem obecnie w podobnej sytuacji. Kontrolka świec mruga i na vcds podaje błąd 000565 Regulacja ciśnienia doładowania P0235 Nieosiągnięta granica regulacji-Sporadycznie.
steve69 Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2022 do sprawdzenia dolot, czy nie ma gdzieś nieszczelności do sprawdzenia zmienna geometria turbiny, czy się nie przycina może to być też wina szwankującego już nastawnika zmiennej geometrii (u ciebie jest chyba elektryczny) 1
Rekomendowane odpowiedzi