Ligocki555 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Witam, jakiś czas temu zmieniłem akumulator w moim audi a4b6 i zablokowalo mi radio kodu w książce niema a na radiu nie pisze. Navigation plus AUZ1Z1A5177267 Jest szansa jakoś ten kod odgadnąć.?
Decybel Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Odgadnąć - jest szansa.... gorzej dla kogoś kto by chciał próbować, że wynosi ona chyba +/- 1:10000.... Odczytać ten kod można, aczkolwiek jeśli się tym nie zajmujesz to nie masz możliwości zrobić tego samodzielnie. Podzwoń po warsztatach gdzie robią elektromechanikę, albo car-audio. Ewentualnie mogę Ci dać namiar na gościa, który wiem, że ma odpowiedni sprzęt, bo sam myślałem kiedyś że będę potrzebował kod zczytać z mojej navi, ale na szczęście się okazało, że jak wyjąłem radio to był kod na obudowie napisany (ale robiłem rozeznanie, bo myślałem że nie mam kodu ), tyle że on ma warsztat na drugim końcu województwa od Ciebie, więc najpierw bym w okolicy popytał.
Rekomendowane odpowiedzi