przemek01984 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Witam. Mam pytanie chodzi o a6c7 ultra. (190KM s-tronic) Skrzynia przy ruszeniu delikatnie szarpie. Ale tylko raz a po chwili jest ok tylko na zimnym silniku. Ktoś miał coś takiego??? Edytowane 19 Lutego 2018 przez michał JAGODA# Zmieniłem nazwę tematu.
Szpq1987 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Rozwiazales problem? Mam take same objawy jak ty. Pozdrawiam
Listek Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Co było przyczyną szarpania ? Mam to samo
SKALD79 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Wymienilisćie olej? jeżeli nie to czas najwyższy poza tym S tronik lubi szarpać wymina olejów w mechatronice i mechanizmie roznicowym niweluje te objawy w znacznym stopniu, wiem z autopsji.pozdro
Listek Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Wymieniony rok temu olej i filtry i zrobiona adaptacja i jeździło … do momentu zimniejszych dni :/
SKALD79 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia taki urok tych skrzyn tez tak miałęm w b9 z 2017 roku,po rozgarzniu wszystko było ok.
SKALD79 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia absolutnie nic .jak wspomniałem wczesniej po wymianie olejów w dwoch sekcjach skrzynia chodziła lepiej ale nadal lubi szarpac,taka jest ta skrzynia =,no chyba ze waruje całkowicie lub masz jakies uderzenia podczas zbijania biegów..jaki masz przebieg?
Listek Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 260 tys raczej śmiga plynnie od zimniejszych dni się zaczęło … tak jakby no. Olej gęstszy … bo po chwili rusza bez żadnego żabkowania … objaw taki: wrzucasz D i czujesz że rusza nagle puszcza…rusza… i jedziesz
Rekomendowane odpowiedzi