Skocz do zawartości

Audi Coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na temat zaturbistego modelu Audi "Coupe" ? co wam się podoba a co nie :D

np. mi się podoba wszystko;pp

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

;)

Opublikowano

Myślę że każdy samochód na wyżej pokazanych zjęciach posiada to przysłowiowe "coś"... co zresztą każde AUDI posiada. Po prostu urok mówi sam za siebie. ;)

Opublikowano

no racja;)

mi najbardziej podoba sie coupe S2

jak tuningować to tylko na wzór S2:D

S2 na 1/4 nie ma dla niego mocnych;p

Opublikowano

z tego co się orientuję s2 coupe wychodziły seryjnie z 220km. i jest bardzo dobrym autkiem do modyfikacji i podnoszenia mocy, co czyni go naprawde fajna rakietą:D

Opublikowano

ja wiem że S2 seryjnie miały 2.2T od porsche 220KM ale chodzi mi o to że jak tuningować Audi Coupe to tylko na wzór S2 zderzaki itp. jeśli nie stac kogos na oryginalne S2 (mało ich jest) to można zrobić zwykłe coupe na podobieństwo S2:D piękne są

np. te 1 foto;D filoetowe coupe, i czego chciec więcej... :wub::lol:

Opublikowano

Oczywiście, można zrobić coś na podobieństwo, tylko to zależy jeszcze od tego, czego tak naprawdę oczekujemy od samochodu... wyglądu czy mocy... jak dla mnie mogłaby to być obojętnie jaka coupe z pośród AUDI, ale mając pod maską silnik np. s2 220km. stojąc na światłach nie pozorną wręcz klasyczną AUDI nie dawalaby szans nikomu !! ;):D ...

Opublikowano

no racja:) ale wiesz 2.2T to troche siorpie a jeśli chce się mieć ładnie wyglądające i przyciągające wzrok autko to wizualka by na jakis czas starczyła;D

tez bym chciał mieć kiedyś S2... tyle że żadko sa one spotykane "okazy" ...

może sie uda za jakiś czas... : ]

Opublikowano

no coupeta piekniusia

mamtaka okazje kupic w PL tzn zwykla 80 coupe,ale w idelanym stanie od kolegi

tylko zastanawiam sie czy jej potrzebuje skoro i takjestem tam tylko raz na rok

Opublikowano

Powiem szczerze, że gdybym nie miał swojej ukochanej "dziewczynki", to wyzionąłbym ducha, żeby mieć właśnie to wspaniałe Coupe! Najbardziej podoba mi się na przed ostatnim zdjęciu, w czerwonym kolorze - klasa sama w sobie ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mialem okazje przejechac sie zwykla coupe w 2.0 i juz pracowalo pieknie, a co jest w 2.2T to moge sobie jedynie wyobrazac. Oczywiscie jeden z samochodow, ktorymi chcialbym sie poruszac ;) pooozdro

• 7 lat później...
Opublikowano

te qpe są cudowne. szkoda też że trudno dostępne :(

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie