Dikson Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Co powiecie na temat zaturbistego modelu Audi "Coupe" ? co wam się podoba a co nie np. mi się podoba wszystko;pp
szm3r Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Myślę że każdy samochód na wyżej pokazanych zjęciach posiada to przysłowiowe "coś"... co zresztą każde AUDI posiada. Po prostu urok mówi sam za siebie.
Dikson Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no racja;) mi najbardziej podoba sie coupe S2 jak tuningować to tylko na wzór S2:D S2 na 1/4 nie ma dla niego mocnych;p
szm3r Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 z tego co się orientuję s2 coupe wychodziły seryjnie z 220km. i jest bardzo dobrym autkiem do modyfikacji i podnoszenia mocy, co czyni go naprawde fajna rakietą
Dikson Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja wiem że S2 seryjnie miały 2.2T od porsche 220KM ale chodzi mi o to że jak tuningować Audi Coupe to tylko na wzór S2 zderzaki itp. jeśli nie stac kogos na oryginalne S2 (mało ich jest) to można zrobić zwykłe coupe na podobieństwo S2:D piękne są np. te 1 foto;D filoetowe coupe, i czego chciec więcej...
szm3r Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Oczywiście, można zrobić coś na podobieństwo, tylko to zależy jeszcze od tego, czego tak naprawdę oczekujemy od samochodu... wyglądu czy mocy... jak dla mnie mogłaby to być obojętnie jaka coupe z pośród AUDI, ale mając pod maską silnik np. s2 220km. stojąc na światłach nie pozorną wręcz klasyczną AUDI nie dawalaby szans nikomu !! ...
Dikson Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no racja:) ale wiesz 2.2T to troche siorpie a jeśli chce się mieć ładnie wyglądające i przyciągające wzrok autko to wizualka by na jakis czas starczyła;D tez bym chciał mieć kiedyś S2... tyle że żadko sa one spotykane "okazy" ... może sie uda za jakiś czas... : ]
Rafal Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no coupeta piekniusia mamtaka okazje kupic w PL tzn zwykla 80 coupe,ale w idelanym stanie od kolegi tylko zastanawiam sie czy jej potrzebuje skoro i takjestem tam tylko raz na rok
michał YaGODA Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Powiem szczerze, że gdybym nie miał swojej ukochanej "dziewczynki", to wyzionąłbym ducha, żeby mieć właśnie to wspaniałe Coupe! Najbardziej podoba mi się na przed ostatnim zdjęciu, w czerwonym kolorze - klasa sama w sobie Pozdrawiam
jackqb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mialem okazje przejechac sie zwykla coupe w 2.0 i juz pracowalo pieknie, a co jest w 2.2T to moge sobie jedynie wyobrazac. Oczywiscie jeden z samochodow, ktorymi chcialbym sie poruszac pooozdro
high5 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 te qpe są cudowne. szkoda też że trudno dostępne
Rekomendowane odpowiedzi