Czapla Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Zakupilem niedawno Q5 z panoramicznym dachem. Na nierownej drodze dokucza halas pochodzacy wlasnie od panoramy ,trzeszczenie,wystarczy uchylic i juz nastepuje cisza.Czy spotkaliscie sie z tym problemem u siebie?Moze wystarczy wyregulowac albo nasmarowac? Posiadalem juz auta z panorama i taki problem nie wystepowal. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topsecret68 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam. Borykam się z tym samym problemem. Audi swoje mam od ponad roku i cały czas skrzypi mi coś w dachu w trakcie jazdy. Jest to irytujące. Szukałem wszędzie i nic. Nikt nie pisze w necie jak pozbyć się tego problemu.Pozdrawiam .Może ktoś podsunie sposób na tę ponoć przypadłość wszystkich Q5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1171 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Witam Udało się usunąć usterkę trzeszczącej panoramy w Q5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) W mojej Q5 też trzeszczała panorama. Mega wkurzające! W akcie desperacji popsikałem wszystkie prowadnice i uszczelki smarem silikonowym w spreju. Nastąpiło znaczne wyciszenie, jest dużo lepiej. Teraz znalazłem taką instrukcję: https://drive.google.com/file/d/1fCkxir9rpF1UVS_cUqJcdwCjV1ez-jYZ/view?usp=sharing Edytowane 31 Lipca 2023 przez steve69 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Witam ma moze ktos zdiecie klucza do awaryjnego otwierania dachu panoramy.albo gdzie dokupic,albo jaki tam idzie zeby samemu dorobic.prosze o wymiary całego klucza,jesli to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi