Eryk9032000 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam, temat który chce poruszyć jest już na każdym forum wyczerpany do bólu, lecz jestem początkujący w tej marce samochodu i mam pewien problem. Od niedawna posiadam Audi A3 8p, 2.0TDI, 2006r. Samochód kupiłem z uszkodzonym przodem a mianowicie do wymiany jest maska oraz zderzak. Grill posiada nr 8P4853651, zderzak nr 8P4807437 oraz maska nr 8P0010187k. Problem polega w tym, że na moje oko samochód jest w wersji z dużym grilem, lecz gdy wyszukuje maskę po numerze seryjnym w tytule ogłoszenia jest napisane "Audi a3 8p maska mały grill". Być może dla niektórych ten wpis jest zabawny ale ja już "zgłupiałem" . Będę ogromnie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Eryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek999 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Najlepiej moim zdaniem szukać po kodzie lakieru. Ja tak robiłem, gdy wymieniałem maskę i zderzak. U mnie jest mały grill. Nie jest tak łatwo to wszystko wyszukać, bo często sprzedający sam nie wie czy ma maskę do dużego grilla czy do małego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medoxil Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Podłącze się… rocznik 2006 modelowo 2007 duzy gril (przynajmniej taki był założony), czy pas przedni musi byc koniecznie od auta z silnikiem bmn 170 km, czy z innych 8p tez bedzie pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi