Adeek Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Witam , mam problem z radiem mianowicie wymieniłem radio fabryczne na 1 din android. Podczas słuchania radia FM graja mi glosniki z przodu i z tylu A po wlaczeniu youtube , bt czy spotify graja tylko przednie . Nie mam pojęcia już o co może chodzić pomóżcie
Cereberus Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Cześć, masz jeszcze radio fabryczne? Ja polecam opcję fabryczne radio + emulator zmieniarki. Wtedy działają wszystkie głośniki i z FM i po BT (po złączu zmieniarki), patrz mój post tutaj: Wiem, że to niezbyt pomocne w Twojej sytuacji, bo i tak już kupiłeś androidowe radio, ale jeśli jeszcze masz stare, i masz w nim złącze zmieniarki, to opcja, o której napisałem, to jedyne przetestowane przeze mnie rozwiązanie, które działa (+ design klasycznego Audi Concert jest bardzo ładny ), dlatego o tym piszę
Poziom78 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Hej. Ja kupilem transmiter xiaomi za 100pln i smiga super. Muza telefonu leci. 1
Rekomendowane odpowiedzi