Nutka Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam koleżanki i kolegów - poszukuję instrukcji obsługi radia Audi concert z Q5, może kolega Jagoda mógłby tu pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 W wolnej chwili postaram się dodać, ale nie mogę podać konkretnej daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Super, oczywiście poczekam - i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 No cóż, czekam, czekam - mija trzeci tydzień - i doczekać się nie mogę ! A może się doczekam Piszę tak tylko dla przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Niestety obowiązki zawodowe sprawiają, że mam bardzo mało czasu. Pamiętam o temacie, jednak niestety zawsze taką instrukcję muszę przygotować, co zabiera czas, którego ostatnio zbytnio nie mam Jak znajdę chwilę czasu to na pewno wrzucę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Zamykam temat - udało mi się kupić wersję papierową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi