Whitem Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Witam. Mam pytanko odnośnie inspekcji serwisowej; jak ją zresetować? Nie chodzi mi o inspekcję olejowá tylko serwisową, co się stanie jak jej nie skasuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Bez interfejsu diagnostycznego (VCDS, OBDeleven, inne) nie zresetujesz komunikatu o inspekcji serwisowej. Bez resetu auto będzie przypominało o tym, że minął termin usługi serwisowej. Tylko tyle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whitem Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Dla kogoś z np. VCDS reset inspekcji serwisowej (czyli ustawienie ponownego odliczania dni oraz kilometrów) to 2-3 min roboty. Sam to u siebie niedawno zerowałem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi