Krzychmiel Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam! Czy ktoś miał taki problem. Jak to rozwiązać ? Autko posiadało komfortowe funkcje bezdotykowego zamykania i otwierania drzwi. Nagle funkcja ta przestała działać. Czy jest jakiś sposób żeby to uaktywnić? Proszę o podpowiedź. W celu uniknięcia rozładowania akumulatora i dla zachowania w ten sposób zdolności do rozruchu przez możliwie długi czas, system zarządzania energią kolejno wyłącza niekonieczne funkcje komfortowe. Możliwe będzie, że samochodu nie da się odblokować przy użyciu funkcji komfortowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 sprawdź poziom naładowania akumulatora przeskanuj auto pod katem ewentualnych błędów zapisanych w sterownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychmiel Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Dzięki za podpowiedz. Póki co akumulator dobrze kręci wiec nie brałem tego pod uwagę błędy sprawdzałem i nic nie wykazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nie patrz na to jak kręci, tylko sprawdź jakie ma napięcie na klemach. I przede wszystkim autoskan auta. W obecnych czasach, przy tak skomplikowanej budowie aut i ich nafaszerowaniu elektroniką, bez komputera nie da rady. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychmiel Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Dzięki za reakcje i podpowiedzi napewno skorzystam jak pomoże dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek85 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 W opcjach nie wyłaczyła Ci sie przez przypadek ta funkcja Ja miałem taki problem jak sie okazało ze wiązka w drzwiach była z innego auta bo musiałem drzwi wymienic zamiast naprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi