HE04CAF Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Witam wszystkich i mam zarazem bardzo waze pytanie ktore dotyczy Audi A7 2016 rok z MMI 4G. Otoz pomiedzy zegarami mamy mozliwosc uruchomienia wyswietlania nawigacji ale aby to zrobic to zakazdym razem po uruchomieniu silnika musze nacisnac na kierownicy strzalke w lewo gdyz standardowo uruchamia mi sie ekran np. spalania czy co tam sobie ustawimy(date, predkosciomierz cyfrowy etc.). Moje pytanie jest nastepujace Czy mozna gdziekolwiek ustawic aby okno nawigacji uruchamialo sie jako pierwsze bez konicznosci przewijania okienek?. Pozdrawiam, Dawid.
michał YaGODA Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 Tak, istnieje możliwość ustawienia preferencji wyświetlania między zegarami w Audi A7 z MMI 4G. Aby zmienić ustawienia, należy postępować zgodnie z poniższymi instrukcjami: Włącz samochód i uruchom system MMI 4G. Naciśnij przycisk "CAR" na konsoli środkowej, aby przejść do ustawień samochodu. Wybierz "Settings" (Ustawienia) i następnie "Instrument cluster" (Klaster wskaźników). Wybierz "Startup display" (Ekran startowy). Wybierz "Navigation" (Nawigacja). Potwierdź zmiany, a następnie wyjdź z menu ustawień. Po wykonaniu tych kroków, po ponownym uruchomieniu silnika, nawigacja powinna automatycznie uruchomić się między zegarami, bez konieczności ręcznego wybierania.
Rekomendowane odpowiedzi