krys323 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Witam serdecznie kolegów. Jestem świeżym posiadaczem Q7. Mam problem, że przycisk od MMI jest niekompletny. Przeszukałem olx i allegro, ale wszędzie widnieje niby od 2010r, a moje Q7 jest z 2007r. Może z kolegów ktoś podeślę zdjęcie ze swojego jak to powinno wyglądać w ogóle bo niby drobiazg, a bardzo mnie irytuje, a nie wiem jak powinien wyglądać w całości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) Tę część możesz dokupić w ASO Audi. Pytanie, czy jest tam dźojstik, czy tylko pokrętło? Edytowane 10 Stycznia 2023 przez steve69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys323 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Ta kuleczka niebieska u mnie rusza się we wszystkie strony więc podejrzewam, że to dżojstik. Zielony jestem bo to moje pierwsze audi. Całe życie w Mercedesach, a tam zupełnie inaczej wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi