Stefano1107 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Witam mam problem z Pdc, vcds nie chce się połączyć z modułem , podejrzewam ze padł moduł czy ktoś wie gdzie on się znajduje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Z jakim konkretnie modułem (jaki numer) próbujesz się połączyć? Z tego co widzę na rysunku z ETKA, to czujniki parkowania nie mają swojego własnego modułu , współpracują bezpośrednio z BCM1 (modułem centralnej elektryki - 09), a ten znajduje się pod deską rozdzielczą w okolicach kolan kierowcy. Jedynie kamera cofania posiada swój własny sterownik (6C) umiejscowiony w prawym boczku w bagażniku. Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez steve69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefano1107 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ogólnie mam problem z czujnikami parkowania, vcds nie chce się z parktronikiem połączyć (z reszta systemów tak)i nie mam punktu zaczepnego,głośnik działa a kamer nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarbatyProstak Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 w jaki sposob problem zostal rozwiazany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi