Nutka Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Witam wszystkich użytkujących Q5. Czy można podnieść wolne obroty w silniku 2L 211KM ? Jeżeli tak, to jak/czym to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Po co chcesz podnosić? Ile obr/min masz teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Mam jakieś 650 i pewnego razu w upalny dzień stojąc ponad godzinę w korku zapaliła się kontrolka ciśnienia oleju. Niestety w tym momencie nie zauważyłam obrotów ale były na pewno niskie, za niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Znalazłem taki film: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Super, wielkie dzięki. Mam nadzieję że uda mi się to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi