Sadkovsky Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Siema, czy ktoś może z użytkowników wyrzucał ze swojej A3 wycieraczkę tylnej szyby? Pękło mi ramię, została sama tulejka i mam ochotę zaślepić wycieraczkę. Ktoś coś podpowie bądź poleci jakich zaślepek użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek999 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Ja usuwałem u siebie wycieraczkę w 3D. Na Allegro jest sporo do wyboru, wystarczy wpisać model i wyskoczą. Ja u siebie mam tą i pasuje idealnie: https://allegro.pl/oferta/zaslepka-otworu-wycieraczki-zatyczka-szyby-tyl-vw-7471625816 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadkovsky Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 A powiedz mi nic Tobie nie przecieka, coś podkleiłeś tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi