trax Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2024 Cześć, mam q3 z USA z MMI 3g+ HN+R ze slotem na karty SIM Poczytałem trochę o audi connect i udalem się do salonu, by auto przypisać do siebie. Założyłem aplikację Audi i mam tam kod pin do wprowadzenia w MMI samochodu... tylko no właśnie gdzie? Przeszukałem całe menu i nigdzie nie widać pola na zalogowanie się czy wpisanie pinu. Czy w tym modelu audi connect i simka służy tylko do tego, by sobie pogodę włączyć lub wyszukać stację benzynową? Mnie zależy o danych takich jak np. lokalizacja pojazdu lub przesyłanie lokalizacji z telefonu do nawigacji w aucie, by nie wpisywać adresów po literce. Mapy mam zaktualizowane i na Europę. Ahh i jeszcze dwie kwestie. W nawigacji mam opcję widoku google, ale widok ten nie działa a sama opcja, choć mogę ją zaznaczyć, zapisana jest szarą czcionką. Po jej wybraniu w prawym dolnym rogu pojawia się ikonka google, ale to nic nie daje... Czy to normalne, że po włożeniu SIM obojętnie jakiej, karta łączy się tylko w trybie 2g? Wiem dużo pytań od świeżego użytkownika, ale ciągle się uczę.
Rekomendowane odpowiedzi