Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q3 8U (2011-2018)

Forum Audi Q3 8U. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Dla wszystkich posiadaczy Audi Q3, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF: Instrukcja_obsługi_Audi_Q3.pdf Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj.

• 14 odpowiedzi
    • 43,2 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi Q3:

• 0 odpowiedzi
    • 19,9 tys. wyświetleń
  3. Witajcie mam problem ze zdjęciem kompnentu audi nawet w serwisie nie zdjeli mi kompononetu w systemi mmi, gdysz wyskakuje mi błąd gateway i proces się przerywa. Czy ktoś wie jak temu zaradzić?

• 0 odpowiedzi
    • 201 wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Sebek94,

Cześć, czy ktoś z osób tu dostępnych posiada wiedze jak zmienić wersję USA na EU ?? Chodzi mi o radio, fis oraz światła przednie

• 1 odpowiedź
    • 2,2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Doepke,

Witam, czy jest możliwość wyjęcia wentylatory chłodnicy bez wyjmowania chłodnicy, czy ktoś ma takie doświadczenie. Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 1,1 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez AndrzejM_74,

Witam . Nowy tutaj jestem . Mam problem z kluczykiem lub tak może być- nie wiem. Żaby uruchomić silnik po wciśnięciu przycisku - start/stop muszę przyłożyć kluczyk do kolumny kierownicy we właściwe miejsce . Czy ten typ tak ma czy coś z kluczykiem ? Dzięki za pomoc z góry.

7. Rozpoczęte przez mikel,

Witam podpowie mi kros mądry jaki jest rozrząd w audi q3 2.0 tfsi quatroo 2016r Łancuch czy pasek? . Nigdzie w necie nie moge znaleźć

• Like
      • Thanks
    • 9 odpowiedzi
    • 10,5 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez mikix0,

Witam, kupiłem Audi q3 sportback 2021. Chce w nim zainstalować/odblokowac funkcje applecar Wersja oprogramowania: MHI3_ER_AU_P3620 Ktoś z was robił cos podobnego lub wie cos na ten temat ?

9. Rozpoczęte przez kamilol,

witam potrzebuje informacji jak wymienić siłownik klapki wlewu paliwa audi q3

• 0 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Paweł p,

Cześć, orientujecie się jaką wybrać końcówkę jeśli oryginał z usa ma 8U0945094ab a w Polsce można zakupić, np 8U0945094M, 8U0945094A, 8U0945094H

• 0 odpowiedzi
    • 728 wyświetleń
  11. Witam. W moim Audi Q3 przestały swiecic lampy klapy bagażnika, pala się tylko lampy zderzaka tablicy rej. I stop górny. Czy ktoś może zna podobny problem?

• Like
    • 7 odpowiedzi
    • 15,4 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez trax,

Czy ktoś z forum wymieniał lub posiada akcesoryjną stację multimedialną na androidzie? Polecacie jakiś konkretny model? Aliexpress / Allegro?

• 0 odpowiedzi
    • 856 wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez trax,

Cześć, mam q3 z USA z MMI 3g+ HN+R ze slotem na karty SIM Poczytałem trochę o audi connect i udalem się do salonu, by auto przypisać do siebie. Założyłem aplikację Audi i mam tam kod pin do wprowadzenia w MMI samochodu... tylko no właśnie gdzie? Przeszukałem całe menu i nigdzie nie widać pola na zalogowanie się czy wpisanie pinu. Czy w tym modelu audi connect i simka służy tylko do tego, by sobie pogodę włączyć lub wyszukać stację benzynową? Mnie zależy o danych takich jak np. lokalizacja pojazdu lub przesyłanie lokalizacji z telefonu do nawigacji w aucie, by nie wpisywać adresów po literce. Mapy mam zaktualizowane i na Europę. Ahh i jeszcze dwie kwestie…

• 0 odpowiedzi
    • 846 wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez Egon,

Witam ! Mam problem z systemem MMI polega na tym,że po ok.30 minutach radio się resetuje i tak te resety się powtarzają kilkanaście razy i znowu jakiś czas jest wszystko ok.i tak to się powtarza .Wysłałem radio do firmy która zajmuje się takimi naprawami diagnoza to Procesor /software -Fehler ,mam pytanie czy ktoś z forumowiczów miał podobny problem i jak go rozwiązał. Serwis w DE. zażyczył sobie strasznej kwoty za programowanie .Radio to Delphi 8U0.035.193.B

• 0 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez Daroo015,

Witam wszystkich. Po kilkunastu nieudanych próbach wpisania kodu w VCDS dostępie upoważnionym tj. zezwolenie startu 05 się poddałem i proszę o pomoc. Chodzi mi mianowicie o wyłączenie funkcji Start Stop bo jest to dość uciążliwe, te ciągłe przyciskanie wyłącznika po zapaleniu auta. Na EKG Serwis facet pokazywał że da się to zrobić i podał kod ale ten ani inne które znalazłem na necie do mnie nie wchodzą. Pacjent to Audi Q3 2015 2.0 TDI CUVD. Może ktoś zna prawidłowy kod dostępu i może mi pomóc ? Za co z góry bardzo dziękuje.

16. WItam Mam duzy problem z moja audi q3 jest to automat. Jadac na luku w lewo auto w aucie sa mocne stuki i trzesie calym autem nie mam pojecia co to moze byc prosze o podpowiedz

• 0 odpowiedzi
    • 653 wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez Jarek44,

Poszukuję półki bagażnika audi Q3 2012

• 0 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez Pawelin2501,

Witam . Z powodu awarii wymieniłem w swoim q3 radio . Niestety nie wszystkie opcje są dostępne i wyświetla się komunikat o ochronie komponentów. Może mi ktoś podpowiedzieć co można z tym zrobić żeby działało poprawnie ? Radio kupione nie na ulicy tylko z firmy handlującej używanymi częściami w uk Z góry dziękuję za pomoc

• 1 odpowiedź
    • 993 wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez piotreqm,

Dzień dobry, szukam w internecie i znaleźć nie mogę informacji, czy radio concert z obsługą połączeń telefonicznych przez sparowany telefon bluetooth potrafi obsługiwać dual-sim? Wybierając połączenie z radia samochodu chciałbym wybrać, przez którą kartę SIM telefonu połączenie zostanie zrealizowane. W instrukcji niestety nie ma wzmianki na ten temat.

• 0 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  20. Rozpoczęte przez Marek405,

Witam wszystkich,ktoś podpowie jak często i czy jest potrzebna jest wymiana oleju w skrzyni automatycznej q3. Marek 405

• 1 odpowiedź
    • 2,4 tys. wyświetleń
  21. Rozpoczęte przez bwodzicka,

Witam, czy ktoś może mi doradzić jak mam uruchomić opcję otwierania i zamykania szyb pilotem. Czy wogóle istnieje taka opcja?

• 1 odpowiedź
    • 2 tys. wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez Daroo015,

Witam wszystkich i proszę o radę. Otóż jestem posiadaczem od niedawna Audi Q3 z roku 2015 i przebiegiem 150000. Autko sprawuje się bez zarzutu wszystko wymienione na czas gdyż poprzedni właściciel to znajomy. Ale mam jeden błąd który wyświetla mi się po przeskanowaniu autka i nie da się go usunąć. To błąd haka holowniczego i nigdzie więcej nie występuje. Nie wiem czy dopiero można go skasować po podłączeniu przyczepy. Proszę o podpowiedź jak można go skasować lub co zrobić żeby go usunąć. Z góry bardzo dziękuje.

• 2 odpowiedzi
    • 8,4 tys. wyświetleń
  23. Rozpoczęte przez slaweklidz,

Witam. Czy posiada ktoś instrukcję obsługi w języku polskim do audi Q3 benzyna w automacie

• 2 odpowiedzi
    • 5,9 tys. wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez m.kaczmar,

Cześć, serdeczna prośba o pomoc co mam zrobić z lewym siłownikiem. Dziwnie chodzi tak jakby skrzypiał i jakby z opóźnieniem reagował. Czy da się to jakoś naprawić / potraktować jakimś WD? Czy wymiana? Chciałbym ominąć wymianę, bo za jeden oryginał to cholernie drogie. Prośba o poradę Auto: Audi Q3 Diesel 2014 140KM

• 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  25. Rozpoczęte przez mirocbr,

Witam. Przy najmniejszych mrozach wyskakuje błąd systemu ham. ręcznego. Jeśli hamulec jest włączony to nie można go odblokować. Błąd wyskakuje również przy wyłączonym hamulcu. Gdzie znajduje się moduł hr. Może gdzieś jakieś styki marzną? Może ktoś miał podobny problem. Help!

• 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.