Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nietypowy przegub zewnętrzny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, mam duży problem ze znalezieniem przegubu zewnętrznego do Audi A3 8P, 2005r 1,6MPI 102km skrzynia tiptronic-6. Nigdzie, ale to nigdzie, oprócz serwisu, nie ma takiego przegubu. W serwisie koszt 1699zł, więc abstrakcja. Przegub niby bardzo podobny do przewidzianego po VIN-ie, ALE! Normalnie te przeguby mają 36 frezów zewnętrznie i 30 wewnętrznie. Mój ma 36 zewnętrznie i 34 wewnętrznie i co za tym idzie ma w tym miejscu  większą średnicę od standardowego. Czyli półośka, która wchodzi w przegub ma średnicę 27mm i 34 frezy, więc frezowany otwór na półośkę w przegubie ma tak samo 27mm i 34 frezy. Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest zakup całej, kompletnej półośki z dwoma przegubami w firmie BRV BREVE koszt 489zł. Jestem bardzo ciekawy czy ktoś z Was miał taki problem. W serwisie Audi w Olsztynie powiedziano mi, że mieli już kilka takich przypadków i klienci nie chcąc płacić 1699 za przegub kupowali kompletną półośkę w wymienionej firmie.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.