Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż car play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś montował dodatkowy moduł car play? Niestety u mnie nie ma. Nie ma też tego dodatkowego gniazdka dlatego ASO liczy sobie teoretycznie za taką usługę łącznie z instalacją ponad 4 tys. Zestawy na allegro od około 1 tys do 1,5. Na aliexpress są już za 700,-. Może się uda bez cła. Ale może ktoś coś wie na co zwrócić uwagę? Sam montaż nie sprawia problemu. Jak chińczyk dał radę to ja też sobie poradzę 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Marek3003 mam pytanie czy poradziłes sobie z tym modulem CarPlay?

U mnie niestety jest problem z dolaczeniem modułu ktory ma sie łączyc bez

przewodowo z telefonem.Była robiona aktualizacja softu w Audi Q5 FY  i nadal Audi 

nie widzi modułu.

Czy ktos z was mial taki przypadek,jesli tak to prosze o jakies sugiestie w tym temacie?

Mozliwe ze w Q5 FY mają jakies zabezpieczenia,tylko w jaki sposob mzna to odblokowac?

z gory dziekuje i pozdr 

Opublikowano
  • Autor

Mi się udało wszystko działa tylko musieli mi przysłać drugi, podejrzewam, że dostałem do modelu do 2016 roku. Więcej kłopotów miałem z kamerą cofania ale to długa historia. Podłączyłem zgodnie z tym filmem chińskim, na razie zostawiłem moduł w schowku bo nie miałem pomysłu na upchanie go a bałem się hałasów. Schowek u mnie ma zaślepkę więc spokojnie kable przeszły. 
Do tego jest problem z tym łączeniem bezprzewodowym. Wszystko działa ok ale nie można mieć na raz podłączonych 2 odbiorników pod telefon. Więc na początku usunąłem Audi. Ale stwierdziłem że jednak lepiej łączyć telefon z samochodem - książka adresowa pomiędzy zegarami jest wygodna do tego to My Audi itd. Więc wyprowadziłem kabel i łączę się z CarPlay tylko po kablu a przez Bluetooth z samochodem. I tak CarPlay używam raczej w trasie więc mi to nie przeszkadza. 

Edytowane przez Marek3003

Opublikowano
  • Autor

IMG_7386.jpeg

IMG_7385.jpeg

IMG_7384.jpeg

IMG_7382.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Mam zamiar podłączyć do car boksa oprócz kamery wstecznej w klamce klapy dodatkowo kamerę przednią. Tak dla bajeru ponieważ jest taka opcja w menu boxa. Nie wiem jeszcze jak przeciągnę kabel ale spróbuję, kamerka jedzie 

System parkowania dla A1 A3 A4 A5 A6 A7 Q3 Q5 Q7 nowy kamera z widokiem z przodu HD Night Vision
https://a.aliexpress.com/_EHhQnpK

Edytowane przez Marek3003

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.