Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanie w sprawie nawigacji. Mam stare mapy z 2017 roku. Aso za wgranie nowych chce 1400,-. Obejrzałem masę filmów o tym jak wgrywać darmowe mapy 2024/2025 ale nie mam zaufania do swoich umiejętności. U mnie nie ma nikogo kto by się tego podjął. Pozostaje więc Aso lub przynajmniej montaż modułu car play?

I teraz ta aplikacja. U mnie nie ma miejsca na kartę SIM. Czyli wszystko chodzi po moim telefonie gdy jest połączony ? W sumie w aplikacji tam nic nie ma. Po co mi ostatni stan licznika? Za niby możliwość kontroli auta zapłaciłem by zobaczyć o co chodzi 17.- za miesiąc i nie wiem co mam kontrolować jak auto stoi w garażu bez dostępu do internetu bo jedyny internet to udostępnia mu mój telefon jak siedzę w środku. Zapłaciłem więc dodatkowo 70,- za nawigację i rozrywkę. To teraz mogę sobie zobaczyć pogodę z chmurką plus np. Miejsca parkingowe u mnie to parking Biedronki - żenada, ceny paliw …. Ktoś z tego korzysta? Wiadomości ? Jakieś cztery pięć nie uktualnych nagłówków nic nie mówiących i to chyba wszystko. Najlepsza jest nawigacja. Myślałem że jak w Audi Connect nacisnę / nawigacja Google Earth to będę miał aktualną Google z nowymi drogami. Ale tak nie jest mam na ekranie ciągle swoje stare mapy. Ale za to pokazuje np remont drogi od zeszłego tygodnia - no to jest super bo inaczej wjechałbym w roboty drogowe. Czyli 90,- zł miesięcznie za co? Pomóżcie zrozumieć jaki sens w tej aplikacji? Dlaczego po Audi Connect nie mam aktualnych map? Bo gdyby tak było to zapłaciłbym za cały rok i choć miałbym nową nawigację. 
Na początku zamontowałem jąkać aplikacje Audi taki czarny skrót nie jak My Audi czerwony. No to była dopiero głupia aplikacja. Jakbym zebrał 10 tys punktów to miałbym brązowy poziom i …. zobaczyłbym np. Temperaturę oleju. Najwięcej punktów aplikacja dawała za dojazd do Aso ale nie miałem czadu w kółko do nich jeździć więc przy 9 tys odinstalowałem. 
Trochę te aplikacje żałosne jak na 2024 rok. Czy Wasze nowsze wersje wszystkie mają miejsce na kartę SIM? Wtedy takie aplikacje mają sens ? 
Płacić prawie 90,- miesięcznie by na ekranie w samochodzie zobaczyć pogodę? 

Edytowane przez Marek3003
Opublikowano

Jeśli nie masz miejsca na karte sim to i tak powinna działać wbudowana e-sim i dlatego masz informacje o korkach i pogodzie. Mapy trzeba aktualizować fizycznie wgrywając plik z karty pamięci. Ostatnio to robiłem mapy 2024 za 300 PLN.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie