Orcychidiusz Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia Witam Pytanie do znawców bo za dużo niewiadomych. 1. Czy wyłączenie sos przy wykonaniu konwersji powoduje w jakiś stopniu brak możliwości do łączenia się przez zewnetrzna kartę sim, która można włączyć do slotu sim w schowku? 2.Jakiego operatora użyć najlepiej do zewnętrznej karty sim. Dzis na infolinii dowiedziałem się że niby vaidafone i cubic. 3. Czy zainstalowanie 2 karty sim w schowku uruchomi internet w Audi q5 2019 rok USA. 4. Udało się komuś uruchomić my audi w aucie z usa??
Marek3003 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Ja nie jestem znawcą ale u mnie Sim w schowku służy tylko do dzwonienia. Nie ma żadnego wpływu na sos nie ma wpływu na My audi i sterowanie samochodem zdalnie. Po włożeniu SIM auto kazało wybrać telefon albo SIM i kontakty albo Bluetooth i mój telefon. Nie dało się zrobić nic innego ale może ja mam ubogą wersje. Jak opłacę abonament My audi to na wyświetlaczu pojawia się zasięg Lte i zasięg mojego telefonu po Bluetooth Edytowane 30 Kwietnia przez Marek3003
Orcychidiusz Opublikowano 30 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Marek 3003 Możesz sprecyzować czy masz Audi q5 z rynku europejskiego czy Usa? Mówisz że opłacenie abonamentu karty esim wbudowanej fabrycznie w aucie pozwala na łączenie się z my audi?? Z którego roku masz q5.?? U mnie w ogóle nie widzi karty sim po włożeniu do slotu sim w schowku.
Marek3003 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Mój jest z 2018 z Europy więc nie za bardzo pomogę. Aplikacja MyAudi czerwony skrót na pulpicie. W Aso mnie przeprowadzili przez proces rejestracji. W Obd mam włożone takie białe ustrojstwo do łączności chyba z autem. Poprzedni właściciel zostawił na szczęście z kartonikiem bo tam był jakiś kod. Connect płacę raz na miesiąc choć może wykupię na cały rok bo taniej. Nawigacja i rozrywka w moim przypadku szkoda mi 70,- zł bo mam stare mapy w zasadzie to pokazuje na kolorowo pogodę, ceny na stacjach a miejsca parkingowe to na mojej prowincji nie działa bo trudno uznać za miejsca parkingowe parking przy Biedronce. No i teraz zauważyłem że Sos chyba to mam do 28 czyli jest na 10 lat od zakupu Edytowane 30 Kwietnia przez Marek3003
Marek3003 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Za dużo to ja nie mam. Zasięg, no teraz stoi otwarty w garażu. Przypomnienie o serwisie, wykonane przeglądy no i mogę go zdalnie otworzyć i zamknąć. W stosunku do aplikacji nowych aut to przepaść
Rekomendowane odpowiedzi