Orcychidiusz Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Witam Pytanie do znawców bo za dużo niewiadomych. 1. Czy wyłączenie sos przy wykonaniu konwersji powoduje w jakiś stopniu brak możliwości do łączenia się przez zewnetrzna kartę sim, która można włączyć do slotu sim w schowku? 2.Jakiego operatora użyć najlepiej do zewnętrznej karty sim. Dzis na infolinii dowiedziałem się że niby vaidafone i cubic. 3. Czy zainstalowanie 2 karty sim w schowku uruchomi internet w Audi q5 2019 rok USA. 4. Udało się komuś uruchomić my audi w aucie z usa??
Marek3003 Opublikowano 2 minuty temu Zgłoś Opublikowano 2 minuty temu (edytowane) Ja nie jestem znawcą ale u mnie Sim w schowku służy tylko do dzwonienia. Nie ma żadnego wpływu na sos nie ma wpływu na My audi i sterowanie samochodem zdalnie. Po włożeniu SIM auto kazało wybrać telefon albo SIM i kontakty albo Bluetooth i mój telefon. Nie dało się zrobić nic innego ale może ja mam ubogą wersje. Jak opłacę abonament My audi to na wyświetlaczu pojawia się zasięg Lte i zasięg mojego telefonu po Bluetooth Edytowane teraz przez Marek3003
Rekomendowane odpowiedzi