Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jakby ktoś nie miał co robić i chciał trochę pomajsterkować to polecam dodatkowe wyciszenie tylnej części. Ja mam pewnie jak wszyscy przednią szybę niby dźwiękoszczelną i dodatkowo przednie w drzwiach klejone podwójne. Z przodu jest rewelacyjnie cicho ale z tyłu już nie jest tak super. Wyciągnęłam styropian i całą blachę wykleiłem matą butylowa. Nadkola i błotniki tam gdzie się dostałem to mata plus pianka. Zajrzałem też pod maskę. Może nie jest ładnie ale pod oryginalnym wygłuszeniem nie widać ingerencji, wszystko się mieści, Jak już zupełnie nie będę miał co robić to może zajmę się drzwiami jak opisuję to ten gość z Youtuba 

P.S. polecam na jego kanale jak opisuje 2.0 tfsi, polecam bo mam prawie identyczny. Co dziwne nic nie mówi o konwersji auta z USA a to przecież tutaj temat rzeka, 

IMG_8453.jpeg

IMG_8452.jpeg

IMG_8451.jpeg

IMG_8360.jpeg

Edytowane przez Marek3003
Opublikowano (edytowane)

Zapomniałem cyknąć zdjęcie po wyklejeniu ale wyszło super. Jak widać za dużo oryginalnego wyciszenia to tu Audi to nie daje a pod spodem tłumik..Prawie wszędzie goła blacha a styropian to raczej nic nie daje,

najtańszy chyba zestaw i zostało jeszcze troszkę może za przednie głośniki w drzwiach starczy, jak nie to dokupię, 

https://allegro.pl/oferta/zestaw-wygluszenia-wyciszenia-pary-drzwi-ab-25-k6s-mata-butylowa-pianka-5981007941

Edytowane przez Marek3003
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie