mirefire Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Witam.... Wyswietlił mi sie komunikat (przez audi connect) o akcji serwisowej 93AA, dotyczy prawdopodobnie coś... z akumulatorem i napędem elektrycznym, wie ktoś może coś wiecej na ten temat?
kuferek Opublikowano 14 Grudnia Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia (edytowane) Akcja serwisowa tyczy się baterii wysokiego napięcia i kontroli jej temperatury. wymienią soft i potencjalnie sprawdzą baterię - w skrajnym wymienią na nową. Odwiedziłeś już ASO? Moje auto też ma otwartą akcję serwisową ale na rynku USA. Edytowane 14 Grudnia przez kuferek
mirefire Opublikowano 16 Grudnia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia Dokładnietak jak mówisz... U mnie ponoć wymieniono jeden modół akumulatora (czyli 1 z 14 modułów) i zaktualizowano soft (mam takie wrażenie że dla użytkownika na gorszy), z moich obserwacjii: >ładuje sie mniej o jakieś 5-7km mniej > przy obciążeniu 25% już sie pezełącza na benzyne > przełączanie bardziej odczówalne:-( (na orginale nie wiedziałem kiedy nastapiło załączenie benzyny teraz gorsza synchronizacja) zastanawiam sie czy można wymusić na ASO powrót do starszego softu?
Rekomendowane odpowiedzi