piorun_z_mokotowa Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu dolnośląskie 58-100 Świdnica mam na sprzedaż audi A6 c5 1.8t 150KM avant manual rocznik: 2000 stan licznika: 415 000 przegląd do: 09.2026 butla LPG ważna do: 2028 instalacja stag butla 52 litry w miejscu koła zapasowego kolor: brąz/ ciemny beż/kawa z mlekiem tapicerka tekstylna auto od zakupu w PL w grudniu 2022 roku było przeznaczone na latanie w trasę PL - Belgia 4 razy w roku. Niestety po drugiej kontroli belgijskiej policji w związku z brakiem opłat podatku drogowego dostałem nakaz wywozu. Po zakupie zrobiony serwis na 4k pln + wymiana ekranu komputera pokładowego oraz założenie tempomatu w serwisie we Wrocławiu za 500zl. W 2024 wymienioną na nową szyba przednia Mankamenty auta: - rdza na tylnych obu drzwiach i klapie bagażnika, na dachu są też bąble - nie działają spryskiwacze szyby przedniej, elektryka szyb przód i tył, oświetlenie górne kabiny Auto stoi na 4 oponach wielosezonowych, przednie mają 1.5 roku, tył od zakupu nie wymienione (nie było potrzeby) szkoda mi go oddać na złom bo na strzała robi trasę 1200km. Jak ktoś się zna, ma kawałek garażu i czas to będzie miał jeszcze z niego pożytek listę rzeczy wymienionych/serwisowanych wyślę dla zainteresowanych mail'em kontakt: paratodosporsiempre@proton.me oferta do 30.03.2026, później idzie na złom
Rekomendowane odpowiedzi