domciusz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam mam problem z alarmem a mianowicie. Dziś rano chciałem otworzyc samochod z pilota i nie moglem ,wiec otwarlem recznie kluczykiem i zalaczyl sie alarm.. . i tak jest za kazdym razem kiedy próbuje i nie skutkuje, alarm wyje jak glupi dopiero go wylacze jak zamkne drzwi. Samochód ma zamontowany dodatkowo immubilajzer i nie wiem o co biega jak wylaczyc alarm ? i otworzyc normalnie dzwi zeby sie nie wlanczal alarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm3r Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam mam problem z alarmem a mianowicie. Dziś rano chciałem otworzyc samochod z pilota i nie moglem ,wiec otwarlem recznie kluczykiem i zalaczyl sie alarm.. . i tak jest za kazdym razem kiedy próbuje i nie skutkuje, alarm wyje jak glupi dopiero go wylacze jak zamkne drzwi. Samochód ma zamontowany dodatkowo immubilajzer i nie wiem o co biega jak wylaczyc alarm ? i otworzyc normalnie dzwi zeby sie nie wlanczal alarm Witam, Na dzień dzisiejszy proponuje wyłączyć syrenę alarmu, służy do tego mały kluczyk który powinieneś dostać wraz z alarmem, bądź wykręcić ją całkowicie, nie wiem czy alarm zakładał Ci ktoś obcy czy może miałeś montowany seryjnie, w każdym razie przynajmniej wycie syreny nie będzie Ci przeszkadzało, po za tym proponuje odstawić samochód do elektromechanika, chyba że któryś z kolegów na forum, pomorze Ci rozwiązać problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley6662 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) skoro nie możesz otworzyć z pilota to może baterie słabe? a jak nie to pewnie wizyta u specjalisty Edytowane 16 Grudnia 2010 przez stanley6662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi