zxi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Moi drodzy od 1999 roku latam autkami do Szwajcarii ( byłem już 37 razy - tygodni ) na urlopy,wakacje..... organizuję wypad autami grubą ekipą w dniu 30 kwietnia 2011 sobota rano wypad :Praga nocleg 2 dni ( byłem 6 razy oprowadzę )nastepnie nad ranem startujemy do SINGEN tu http://www.autosalon-singen.de/en/startmix.html na granicy CH dalej do CH w planach odwiedziny kila dni najfajniejszych miejsc, tras widokowych ( ZUrich , LUZERN itp.) wypad do CHAMONIX MONT BLANC na obiadek ,baseny termalne http://www.leukerbad.ch/de/welcome.cfm itp. powrót ewentualnie przez 1 nocleg przez Wiedeń lub Pragękoszt mega rozsądne aczkolwiek z lekka będzie np. mam zajefajny układ na noclegi po 25 CHf.za osobe jak ktoś się orientuję to wie że to jak za darmo hehejuż mam 4 auta pewniaków hehe
michał YaGODA Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jeżeli finanse i czas pozwoliłyby mi na ten wypad, to z pewnością bym się pisał! Niestety jeszcze zbyt dużo czasu zostało, żebym mógł się dokładnie określić... Zaproponowana przez Ciebie opcja jest naprawdę kusząca... Pozdrawiam
zxi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 moim zdaniem MEGAAAA kusząca , bo kto raz ze mną pojechał do CH to sie "zakochał" w kraju takie eventy trzeba dużo wcześniej planować
michał YaGODA Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że też będzie mi dana ta miłość, ponieważ nigdy nie byłem w Szwajcarii i bardzo chciałbym tam pojechać! Mam nadzieję, że wypali... Pozdrawiam
szm3r Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Pomysł jak dla mnie, konkretny, fajnie by było pojechać taką ekipą na kilka bądź kilkanaście samochodów, przeżycie mysi by nie kiepskie , hmmm tylko co ja będę robił do kwietnia/maja, na pewno zxi będziemy mieli to na uwadze, w razie czego jesteśmy w kontakcie!! ewentualnie napisz nam jeszcze mniej więcej jaki koszt jest takiego wyjazdu?? mniej więcej koszt całkowity?? Pozdrawiam
zxi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 koszta? hmm a ile twoje auto pali średnio na 100 km?
szm3r Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 koszta? hmm a ile twoje auto pali średnio na 100 km? hmmm... licz tak jakbyś liczył swoje koszty?? to w moim przypadku będzie trochę na górkę.
zxi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) u mnie jak płacę sam ,czyli z dziewczyną to za tydzień za wszystko: paliwo, noclegi ,jedzenie itp. 5.500pln kwestia tez pogody i ruchu bo jak nie ma jak mocno zapinac po trasie itp. to w 4.000pln za 2 osob. można się wyrobić Edytowane 24 Grudnia 2010 przez zxi
AUTOWIT Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 konkretny wyjazd jak bym miał jeszcze 3 chętnych znajomych w moje auto na taki wyjazd to z chęcią bym pojechał w Szwajcarii pięknie mialem przyjemnosc jechac przez nia tirem za czasow driverki jechałem przez granice Bassel aż do Gondo granica do włoch i tam przez piękne szczyty alp wrażeni niezapomniane Polecam ten wyjazd
Rekomendowane odpowiedzi