dorian Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 witam.używam telefonu w połączeniu bluetooth(super wygodna opcja,ale nie do końca).telefon łączy się bez problemu,problemem jest wybieranie kontaktu z pozycjii telefonu(Nokia 5800XM),za każdym razem trzeba wyjąć z kieszeni pogrzebać w książce ipt/itd.czy da się zapisać listę kontaktów do pamięci samochodu,tak aby wszystkim sterować z głównej konsolety?jak to zrobić?z góry dzięki za pomoc.pozdrawiam
Arti_mcz Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Poszukaj - Audi Navigation Plus RNS-E - Instrukcja tam wsio masz pięknie wyjasnione co i jak
Marcin1313 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Czy ktoś może wie jak pozbyc się kabla od zestawu telefonicznego FWD Audio 2000 - bo na dzień dzisiejszy odłączyłem tylko mocowanie a końcówka wisi mi pod nawigacją rns-e.No i czy ktos może wie gdzie i za ile gdzie w okolicach Lublina można dołożyc bluetooth?
dorian Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 PROBLEM ROZWIĄZANY!Otóż używając Nokii 5800 nie wyświetlało mi listy kontaktów itd.Zmieniąjąc telefon na Samsung galaxy s2 problem zniknął.Najwidoczniej cały problem leży w modelu telefonu.pozdrawiam. 1
Doramon Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Hej,Dorian, czy musiałeś w S2 zrobić coś szczególnego, aby kontakty były widoczne na FISie? Od kilku dni jestem posiadaczem S2 i za cholere nie pokazuje mi żadnych kontaktów. Wcześniej miałem nokie, iphona i nie było problemów.Jaką masz wersję androida?Z góry dzięki za odpowiedź.Pzdr.
maurycy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kontakty masz zapisane w ksiazce telefonicznej czy na karcie SIM? W zaleznosci od telefonu moze sie okazac ze z S2 nie sa czytane z telefonu tylko z karty SIM.Znajomy ma 5800 i czytal mu tylko z karty SIM, natomiast na mojej Nokii E52 czytal nawet te z ksiazki telefonicznej.powodzenia!m@urycy
Doramon Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dzięki, ale w tym nie problem niestety... Już sprawdzałem ;/
Rekomendowane odpowiedzi