Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q7 4M (2015-Teraz)

Forum Audi Q7 4M. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez emillio1983,

Hej wszystkim Jak to jest z tą wymiana oleju w skrzyni biegów? Wymieniać czy lepiej zostawić oryginalnie? W serwisie audi mówią że producent nie przewiduje wymiany i nie wymienia się bo to rodzaj suchej skrzyni biegów. Myślałem aby wymienić dynamicznie olej w skrzyni i sam teraz nie wiem co robić auto ma przebieg 90tys km serwisowany regularnie problemów nie ma, czy ktoś ma doświadczenia z tym związane. Dziękuje wszystkim za pomoc

2. Rozpoczęte przez martagoralczyk,

Cześć Moje Audi z 2023 r kupiłam w salonie. Od początku użytkowania mam taki kłopot, że wyskakują mi ostrzeżenia na żółto: - ograniczenie asysty kierowcy - awaria świateł adaptacyjnych - niedawno awaria funkcji połączenia alarmowego sos (zgłoś się do salonu) - po zniknęło i nie wróciło. Byłam już dwa razy w salonie z tym problemem. Usłyszałam, że to normalne bo jakiś czujnik jest np zabrudzony. Za drugim razem zdecydowano się na wymianę kamery bo podobno jednak miała błąd, miało pomóc ale niestety dalej jest to samo. W salonie słyszę tylko że to jest normalne, że mam się zatrzymać zgasić i zapalić silnik to wtedy zaniknie (jak zapytałam czy …

• 3 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez jamu75,

jakie poduszki mogą wystrzelić podczas uderzenia bocznego w prawe przednie drzwi.?

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  4. Witam, Mam na imię Michał , od miesiąca jeżdżę Q7 z 3litrowym silnikiem o mocy 272KM rok prod. 2016 i niestety nie mogę poznać jej wszystkich możliwości ze względu na brak polskiej instrukcji obsługi. Zwracam się więc z prośbą o pomoc, czy może ktoś wie jak taką instrukcję można uzyskać. Z góry dziękuję, Michał

• 6 odpowiedzi
    • 10,4 tys. wyświetleń

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.