Audi Q8
Forum Audi Q8. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
6 tematów w tym forum
-
Dla wszystkich posiadaczy Audi Q8, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. Instrukcja obsługi Audi Q8.pdf
-
- 1 odpowiedź
- 9,2 tys. wyświetleń
-
-
Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi Q8:
-
- 0 odpowiedzi
- 14,9 tys. wyświetleń
-
-
Dzień dobry Wszystkim. Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc, wyoślić jak przyuczyć pilota do bramy i garażu bo kombinuje na wszystkie sposoby i za każdym razem błąd.
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam Mam pytanie odnośnie aftermarketowego intercoolera do audi q8 45 tdi . A mianowicie czy wiecie może gdzie można zdobyć takowy.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Mam pytanie, czy w Audi Q8 50 TDI można wyłączyć system autostart-stop. To miękka hybryda i czasami w wypadku niektórych marek jest to niemożliwe (tzn. Autostart-stop cały czas działa). Zastanawiam się nad zakupem audi Q8 z takim silnikiem i chciałbym się kilku detali dowiedzieć. A na początek tego.
-
- 0 odpowiedzi
- 3 tys. wyświetleń
-
-
Dzięki za instrukcję. Sprawdziłem jak włączyć światła mijania. U mnie instrukcja kończy się na stronie 90. Można prosić jeszcze kawałek z rozdziału o asystentach ?
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-