Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A8 D5 (2017-do teraz)

Forum Audi A8 D5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Dla wszystkich posiadaczy Audi A8 D5, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. Instrukcja obsługi Audi A8 D5.pdf

• 2 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi A8 D5:

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Chrisss80,

Dzień dobry, Mam prośbę o pomoc. Temat dotyczy problemu z rozrusznikiem w A8 D5 50 TDI, rocznik 2019. Sytuacja wygląda następująco: W trakcie jazdy w trasie "pojawił się komunikat w stylu, dalsza jazda jest nie możliwa proszę skontaktować się z serwisem". Objawy, jak na załączonym filmie. Udało się wrócić do domu, ale teraz dodatkowo w trakcie jazdy, po rozgrzaniu silnika na krótkim odcinku, dodatkowo pojawia się taki objaw, że rozrusznik się włącza/wyłącza. Czy ktoś z Was się spotkał z czymś takim? Myślałem o wyjęciu rozrusznika, bo tam jest system start/stop, a ponieważ jest to miękka hybryda to słyszałem, że takie coś się działo w passatach, sko…

• 0 odpowiedzi
    • 623 wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Wisnia2,

Witam, Czy ma ktoś jakieś informacje na temat czy można wymienić zwykle szyby AS2 w Audi A8 D5 mhew 3.0 TDI na szyby akustyczne ? Zastanawiam sie czy ta zmiana ma sens ? Czy da rade ja zrobić ? I czy warto tak na prawdę. Zastanawiam sie czy efekt w takim samochodzie z szybami akustycznymi jest az tak powalający? pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 449 wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Jessica,

Cześć, posiadam Audi A8 D5 2019 rok przedlift 3.0 benzyna z USA. Wychodzi mi błąd P029900 - regulacja ciśnienia doładowania nieosiągnięta granica regulacji. W jaki sposób mogę to wyregulować lub ktoś w okolicach Łodzi/ Zgierza się zajmuje takimi usterkami?

• 0 odpowiedzi
    • 765 wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Tom.O,

Czy ktoś wie jaki jest max i min prześwit w A8 oraz S8 z zawieszeniem pneumatycznym?

• 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Grubcio,

Witam, czy ktoś wie jak przeprogramować wyłączenie na stałe start/stop? W starszych modelach w 20113 na kanale 34 zmieniało się wartość dodając 64. U mnie niema kanału 34.

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.