Audi A8 D5 (2017-do teraz)
Forum Audi A8 D5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
7 tematów w tym forum
-
Dla wszystkich posiadaczy Audi A8 D5, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. Instrukcja obsługi Audi A8 D5.pdf
-
- 2 odpowiedzi
- 4,3 tys. wyświetleń
-
-
Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi A8 D5:
-
- 0 odpowiedzi
- 3,9 tys. wyświetleń
-
-
Dzień dobry, Mam prośbę o pomoc. Temat dotyczy problemu z rozrusznikiem w A8 D5 50 TDI, rocznik 2019. Sytuacja wygląda następująco: W trakcie jazdy w trasie "pojawił się komunikat w stylu, dalsza jazda jest nie możliwa proszę skontaktować się z serwisem". Objawy, jak na załączonym filmie. Udało się wrócić do domu, ale teraz dodatkowo w trakcie jazdy, po rozgrzaniu silnika na krótkim odcinku, dodatkowo pojawia się taki objaw, że rozrusznik się włącza/wyłącza. Czy ktoś z Was się spotkał z czymś takim? Myślałem o wyjęciu rozrusznika, bo tam jest system start/stop, a ponieważ jest to miękka hybryda to słyszałem, że takie coś się działo w passatach, sko…
-
- 0 odpowiedzi
- 623 wyświetleń
-
-
Cześć, posiadam Audi A8 D5 2019 rok przedlift 3.0 benzyna z USA. Wychodzi mi błąd P029900 - regulacja ciśnienia doładowania nieosiągnięta granica regulacji. W jaki sposób mogę to wyregulować lub ktoś w okolicach Łodzi/ Zgierza się zajmuje takimi usterkami?
-
- 0 odpowiedzi
- 765 wyświetleń
-
-
Witam, czy ktoś wie jak przeprogramować wyłączenie na stałe start/stop? W starszych modelach w 20113 na kanale 34 zmieniało się wartość dodając 64. U mnie niema kanału 34.
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-
-
-
Witam, Czy ma ktoś jakieś informacje na temat czy można wymienić zwykle szyby AS2 w Audi A8 D5 mhew 3.0 TDI na szyby akustyczne ? Zastanawiam sie czy ta zmiana ma sens ? Czy da rade ja zrobić ? I czy warto tak na prawdę. Zastanawiam sie czy efekt w takim samochodzie z szybami akustycznymi jest az tak powalający? pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 449 wyświetleń
-