Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 8R (2008-2016)

Forum Audi Q5 8R. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez keri2,

W moim audi Q5 2.0, 177km z 2013r zaczęły pojawiać się wibracje głównie na zimnym silniku. Po podłączeniu pod kompa wyskoczył błąd sterownika skrzyni biegów P0613. Czy ktoś miał podobny problem i może coś podpowiedzieć?

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez emil0510,

Witam serdecznie. Mam problem z adblue. Nalałem adblue ile wlazło i pokazuje że mogę zrobić 2100 km. Zrobiłem trochę, pokazało 1400, więc znowu dolałem ile weszło i bez zmian, za jakiś czas 1300 km. Jestem zaniepokojony. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie Waldek

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez emil0510,

Witam serdecznie. Obecnie mam radio Chorus. Czy mogę to wymienić bez większego problemu na audi concert?

• 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  4. Witam serdecznie, W moim q5 zacina się dmuchawa nawiewu. Po rozkręceniu schowka mogę delikatnie poruszyć ją ręką i zaskoczy. Wydaje mi się że jest delikatny opór który ją blokuje. Czy można zlecić elektrykowi naprawę (co może być przyczyną), czy w grę wchodzi tylko wymiana, ew. na jaką zamiennik/oryginał/używka? Pozdrawiam.

• 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez K_AUDIQ5,

Dzień dobry.... Dzisiaj rano idąc do auta (audi q5 2009 rok) nie chciała mi się otworzyć elektryczna klapa od przycisku.....za to bez problemu otwiera mi się od kluczyka i przyciskiem w drzwiach kierowcy! Zamykając klapę zauważyłem że jej nie dociąga .....tylko upada do zamku ! Ktoś wie jak rozwiązać?

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Nutka,

Witam wszystkich użytkowników Q5, w moim samochodziku zepsuła się roleta przeciwsłoneczna tzn. sam napęd działa ale materiał wyszedł z prowadnic i nie zwija się - czy ktoś może ma namiary na jakiegoś fachowca co umiałby to naprawić ? Z góry dziękuję za pomoc.

• 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Bobi81,

Witam , potrzebuję pomocy w zainstalowaniu interfejsu vas505 i program odis .Najlepiej z Trójmiasta.

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Mały15,

Cześć mam pytanie czy montował ktoś aktywny wydech z SQ5 do Q5?

• 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Izuś,

Halo Halo Panowie . Tutaj Panna posiadajaca audi q5 Rok 2010. Wyskakuje mi błąd P087 co to znaczy ???? RATUNKU!!! RYCERZA PROSZĘ.... 3.0 diesel o mocy 240kM

• 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Adamek4119,

Witam poszukuję prawej wiązki reflektora, tej co idzie pod nadkolem. Ewentualnie proszę o schemat lub numer części. Pacjent Q5 8R 2012-2016 Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez gold77,

Audi Q5 MMI 3G Basic W czasie Akktywacji map (z przekletego chomika) Radio zawiesilo się, a nastepnie juz nie odpala ... Restart, rozłączenie klemry z aku, nie pomaga Po restarcie slychac ze DVD sie kreci ..ale LCD oraz panel nie odpowiada Proszę o pomoc

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez bubes,

Siemano. Poszukuje listy śrub i innych elementów do mocowania przedniego zderzaka i lewego błotnika do audi q5 rok 2011 3.2 fsi bede bardzo wdzieczny za spis tych elementów ;-). Dzięki bardzo.

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez peteryoka,

Witam. Czy jest mi ktoś w stanie rozkodować kolor tapicerki.

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez damian0156,

Mam problem z szybą prawa strona otworzyło sie troszke i staneła ,nic dalej nie da sie zrobić lewa strona działa prawa wogóle nie reaguje na otwarcie przód i tył .Co to może być ?

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez damian0156,

Jak aktywować kierownice multifunkcyjną bo nic nie działa ,kierunki itp. Pisze błąd sterownika kierownicy .

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez Stojak100,

Witam wszystkich, szukam oryginalnego, używanego błotnika prawego do Q5 2008 r w kolorze LY1Q, czy jest ktoś w stanie pomóc?

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez WIvlad,

Witam, niedawno kupiłem Q5 i znalazłem w bagażniku dwa gniazda - jedno 12v, a drugie nie wiem do czego. Znalazłem jeszcze jedno. Na słupku środkowym za kierowcą - nie wiem do czego służą. W instrukcji nie znalazłem, może ktoś ma wiedzę do czego one służą. Dzięki i pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez Carliro,

Witam Koledzy, Próbowałem po necie znaleźć coś co mi rozkoduje wyposażenie samochodu, ale przez telefon jakoś to nie idzie. Vin WA1LFAFP0DA076592. potrzebuje też dobrać jakich lamp szukać przednich bo samochód ma jedna uszkodzona a na allegro różne bixenony skrętne nie skrętne więc nie wiem. Mam nadzieję że rozkodowanie mi w tym pomoże. z góry dziekuje

• 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez Auto Max,

Witam Mam problem z skasowaniem inspekcji dual service w AUDI Q5 czy mozna to zrobić samemu

• 0 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  20. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Gama silników Audi Q5: Benzyna: silnik: 2.0 TFSI 211 KM (155 kw) skrzynia: 6 biegów napęd: quattro silnik: 2.0 TFSI 211 KM (155 kw) skrzynia: S tronic napęd: quattro silnik: 3.2 FSI 270 KM (199 kw) skrzynia: S tronic napęd: quattro Diesel: silnik: 2.0 TDI 170 KM (125 kw) skrzynia: 6 biegów napęd: quattro silnik: 2.0 TDI 170 KM (125 kw) skrzynia: S tronic napęd: quattro silnik: 3.0 TDI 240 KM (176 kw) skrzynia: S tronic napęd: quattro

• 0 odpowiedzi
    • 15,4 tys. wyświetleń
  21. Rozpoczęte przez drex,

Dzień dobry, taka jest dziwna sytuacja, że nie blokują się drzwi po przekroczeniu 15km/h i nie ma tej opcji w menu... Czy ktoś ma pomysł, co zrobić? Serwis pomysłu nie ma "no nie blokują się i nie ma tej opcji w menu".

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez shadowa3,

Cześć, Może ktoś z was mi doradzi gdzie szukać problemu/rozwiazania. Od 3 tygodni nie działa mi centralny zamek, otwieranie szyb i kierunkowskaz w lusterku, ale tylko po prawej stronie. Cała reszta elektryki jest ok. Bezpieczniki już sprawdziłem, zaciski w module komfortu też. Zastanawiam się czy jakaś pierdoła, czy poważna usterka. Dzieki

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  23. Rozpoczęte przez Leszek_1981,

Witam, Od wczoraj jestem posiadaczem Q5 z 2009 roku i na obecną chwilę rzuciły mi się w oko uszkodzone nawiewy środkowe. Czy ktoś to wymieniał sam? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez Michałek,

Panowie czy ktoś z was może mi udzielić pomocy? A konkretnie, kupiłem niedawno audi Q5. W tej wersji która mam są fabrycznie zamontowane przyciski z tyłu do podgrzewania tylnej kanapy i dwa pod podłokietnikiem do chłodzenia i podgrzewania kubkow. Poprzedni właściciel mówił że to jest tylko zamontowane ale nie działa i faktycznie miał rację. Stąd moje pytanie, czy może być tak że wszystko w samochodzie jest i wystarczy zaprogramować lub odblokować VAG'iem czy to po prostu lipa ? Miał ktoś z was już do czynienia z podobną sytuacją?

• 0 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  25. Rozpoczęte przez Fazolec40,

Witam forumowiczów. Jestem nowy i na tym forum i w połączeniu z tą marką. Szybko nadrabiam , ale mam pewien problem. Szukałem ale odpowiedzi nie znalazłem. Otóż... Zakupiłem Audi Q5 3.0 TFSI 2015 rok w USA. Pakiet premium plus. Wiadomo , człowiek chce jak najwięcej dowiedzieć się o aucie. Po rejestracji w MyAudi i wklepaniu vinu pokazały się wszystkie szczegóły wyposażenia etc. I tu pojawia się mój może nie tyle problem co nieścisłość. Pokazuje że to konkretne Audi ma 228 KW. Przeszperałem chyba wszystko i w Q5 taka moc w benzynie nie występowała. I tu pytanie do znających temat. Myli się strona MyAudi czy jednak jest możliwość auta z tą mocą. Dziękuję z g…

• 0 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.