Audi Q5 8R (2008-2016)
Forum Audi Q5 8R. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
277 tematów w tym forum
-
Cześć Potrzebuję załadować polski język do menu. Płock/Warszawa prośba o namiary
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam wszystkich forumowiczów. Może ktoś mi pomoże; szukam bezpiecznika do którego można podpiąć czerwony kabelek z kamerki cofania, powinien być podłączony do światła wstecznego które jest w klapie i ciężko przeprowadzić kabel. Może jest jakiś prostszy sposób?
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam chciałbym wymienić termostat w mojej Q5 2,0 tfsi 2008r.Czy oriętujecie się czy muszę też wymienić pompę.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam,czy ktoś podnosił moc silnika 2.0 tdi 170 km quattro stronic.Jak to chodzi ,ile więcej mocy i czy skrzynia to wytrzyma.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam, pacjent audi q5 2009 Drzwi od kierowcy nie otwierają sie od środka I od zewnatrz, próbowałem na różne sposoby. Od środka klamka chodzi luźno. Jakieś porady jak zdemontować jak otworzyć drzwi żeby się dostać do Boczku drzwi ? Pilne, pozdrawiam i liczę na pomoc
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam zgromadzone grono . Czy ktoś wymieniał u siebie pas przedni ten od chłodnic i jest w stanie mi powiedzieć czy pas od A4 B8 i A5 jest taki dam w Q5 ? U mnie w Q5 jest numer 8R0805594 a właśnie w modelach A4 B8 I A5 są takie same numery tylko różnią się koncowka która posiada literki A,B,C,L. Chłodnice są takie same napewno tylko nie jestem pewny pasa plastikowego . Czy przerabiał ktoś taki temat i jest w stanie pomóc?
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam szukam informacji o silniku 2.0 benzyna 162kw . Samochód sprowadzony z USA. Może ktoś taki posiada?
-
- 2 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Dzień dobry, czy ktoś wie który bezpiecznik odpowiada za światła w drzwiach? Żadne się nie święci - ani czerwone, ani białe.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
-
Dzień dobry! Dzisiaj wracając z trasy (400 km) gdzieś tak 30 km przed domem zaczynam dostrzegać dziwny chropot z prawego koła mojej Audi Q5 z 2009 roku....staje na parkingu i zauważam dziwny rowek na tarczy! Chropot nasila się podczas skrętem kierownicą, jak hamuje z prosto ustawioną kierownicą jest to w miarę znośne......poniżej zostawiam zdjęcie tarczy Tarcza po lewej stronie jest normalnie zużyta! Na desce rozdzielczej nie świeci się kontrolka zużycia okładzin hamulcowych! Czy będę musiał wymienić klocki przednie? Dziękuję za pomoc!
-
- 0 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
-
Jak aktywować kierownice multifunkcyjną bo nic nie działa ,kierunki itp. Pisze błąd sterownika kierownicy .
-
- 0 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
-
Interesuje mnie uczciwa opinia osoby która jeździ takim autem- co do realnego spalania, dynamiki jazdy i użyteczności napędu elektrycznego. Rozważam zakup takiego auta a że zakupione auto posłuży mi na kolejne 8-10 lat to chcę mieć coś naprawdę dobrego. Będę wdzięczna za opinię
-
- 0 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
-
Witam serdecznie. Mam problem z adblue. Nalałem adblue ile wlazło i pokazuje że mogę zrobić 2100 km. Zrobiłem trochę, pokazało 1400, więc znowu dolałem ile weszło i bez zmian, za jakiś czas 1300 km. Jestem zaniepokojony. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie Waldek
-
- 0 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
-
Audi Q5 MMI 3G Basic W czasie Akktywacji map (z przekletego chomika) Radio zawiesilo się, a nastepnie juz nie odpala ... Restart, rozłączenie klemry z aku, nie pomaga Po restarcie slychac ze DVD sie kreci ..ale LCD oraz panel nie odpowiada Proszę o pomoc
-
- 0 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
-
-
-
Witam. Posiadam audi Q5 lecz poszukaniu informacji nie mogę znaleźć instrukcji do owego sterowania radiem. Może ktoś podpowie co to za model ??
-
- 2 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Czy ktoś z was się orientuje co to za funkcja tych 3 guzików? Od szyberdachu to chyba nie jest?
-
-
- 1 odpowiedź
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Dzień dobry Mam pytanie w automatycznej skrzyni biegów Q5 przy oznaczeniu D jest jeszcze taki mały + i - co to jest za oznakowanie i do czego służy. Gdyby ktoś z Was zechciał odpowiedzieć- będę wdzięczna. Grejs
-
- 2 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam wszystkich czy mozecie mi powiedziec jak wyglada wypalanie dpf w Audi q5 2,0 tdi 150 quattro podczas postoju I w czasie jazdy
-
- 0 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
zadaje pytanie ale mam duże wątpliwości co do odpowiedzi, ale próbuję. Czy w Q5 jest poprowadzone okablowanie fabryczne do zamontowania kamery cofania ? Czy jest konieczne zainstalowanie wszystkiego od początku ?
-
- 0 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam, mam w tym modelu problem z ogrzewaniem kiedy silnik jest na niskich obrotach.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Siemka. Kupiłem nie dawno Q5 z2009 roku. Fajne autko , ale na dziurawej drodze zaczęło coś stukać. Sprawdzajac zawieszenie okazało się ze mam pękniętą zwrotnicę. Może ktoś ma do sprzedania, albo zna jakiś szrot z takimi rzeczami?
-
-
- 1 odpowiedź
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam proszę o pomoc jakiś poradnik może albo instrukcję gdzie szukać ponieważ dokładnie wczoraj zakupiłem audi Q5 8r a bardzo mi przeszkadza język niemiecki.
-
- 1 odpowiedź
- 2,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Jak w temacie. Czy ktoś może posiada instalacje gazową i może się wypowiedzieć. Pozdrawiam.
-
- 1 odpowiedź
- 2 tys. wyświetleń
-
-
Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem i usiłuje się dowiedzieć jaki dysk twardy zakupić do mojego auta ale nigdzie nie znalazłem informacji. Jest w stanie ktoś mi pomóc bądź poratować linkiem?
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-
-
Witam , potrzebuję pomocy w zainstalowaniu interfejsu vas505 i program odis .Najlepiej z Trójmiasta.
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-